• Una selecció de 8 empreses tecnològiques de l’hub han presentat la seua activitat en un pitch de 5 minuts, seguit d’un speed networking davant companyies i institucions col·laboradores.

Alacant, dimecres 27 d’abril de 2022.- Districte Digital Comunitat Valenciana ha celebrat hui la seua I Tech Day per a fomentar l’intercanvi de coneixement tecnològic i digital entre empreses i corporacions de l’hub, en una jornada de networking que s’ha desenvolupat amb èxit en el seu objectiu de posar en valor l’ecosistema digital.

D’aquesta manera, les empreses de Districte Digital participants han tingut l’ocasió de conèixer solucions i projectes desenvolupats per altres empreses de l’hub, a més d’interactuar, intercanviar coneixements i explorar possibles vies de col·laboració entre elles.

Javier Morales, project Manager i Juan Giner, gerent de Solucions Virtuals 3D, han donat detall del treball que realitzen en la creació de recorreguts 3D amb etiquetes intel·ligents, que permeten als negocis romandre oberts 24h amb un bessó en la xarxa, mentre que David Ivorra, CEO de LynxView ha presentat la seua labor en desenvolupament, estratègia i disseny de serveis avançats en entorns d’alt rendiment, emmagatzematge all-flaix, virtualització, infraestructura en el núvol, IoT i ML, entre altres aspectes.

Jacobo Pablos Mengs, CEO de Foqum Analytics, ha fet una introducció sobre la seua especialitat, la transformació digital de les empreses a través de la seua plataforma d’Intel·ligència Artificial, mitjançant el processament de llenguatge natural a partir de dades desestructurades de text, així com en anàlisi intel·ligent d’arxius d’àudio, imatges, vídeos i dades tabulars.

Sayri Arteaga, director tècnic de la startup Uware Robotics,  ha mostrat les diferents aplicacions del seu projecte de vehicle submarí autònom (AUV), optimitzat per al monitoratge d’ecosistemes costaners.

Rosa Giménez, directora del Canal Partners i CMO de Clavei ha presentat el seu treball en la implantació de programari de gestió, control de producció i comptabilitat, entre altres aspectes, mentre que Alberto González, director de 2 Brains Digital, ha detallat la seua labor com a consultoria de màrqueting i publicitat experta en processos de transformació digital.

Borja Coronado, gerent de l’empresa de Robòtica Col·laborativa CFZ Cobots, ha explicat com van més enllà de la clàssica automatització indústria, oferint tecnologia avançada que ara mateix sorgeix com a necessitat en els sectors industrials, mentre que Javier Pastor, CC de Bit2Me ha abordat el seu treball en el sector de les criptomonedas a Espanya, on lideren el mercat.

Després de la presentació dels seus respectius projectes, les empreses han pogut compartir un coctail i participar en un speed networking per a intercanviar impressions i conèixer de forma més individualitzada les seues sinergies de treball.