• L’equip de Districte Digital ha assistit a aquesta cita indispensable per a fer networking amb referents del panorama mundial tech.

Alacant, dissabte 5 de març de 2022.- L’equip de Coordinació de Districte Digital Comunitat Valenciana i al voltant de mig centenar d’empreses i startups vinculades a l’hub s’han desplaçat a Barcelona aquesta setmana per a assistir a l’última edició del Mobile World Congress (MWC), celebrat del 28 de febrer a 3 de març, i considerat el congrés més important del món en el seu sector.

Aquesta edició, que ha comptat amb 60.000 assistents de 200 països, és una cita indispensable per a les empreses i agents de l’entorn tecnològic que troben en aquest fòrum un aparador gegant i una oportunitat de generar nous negocis i impulsar l’economia global.

Per a Districte Digital ha constituït una ocasió immillorable per a connectar amb els principals agents dinamitzadors dels ecosistemes tecnològics nacionals i internacionals, per a conèixer les tendències del sector i molt especialment per a fer networking.

És un lloc per a anar a veure i per a deixar-se veure, on hi ha empreses de qualsevol sector tractant de captar talent i projectes per a donar resposta a les necessitats de futur”, explica Santiago Ambit, responsable d’Operacions, Diversificació i Desenvolupament de Noves Activitats de Districte Digital.

A més, afig, “la presència nacional i internacional és molt potent, la qual cosa converteix a aquesta fira en una gran oportunitat per a contactar amb referents de tot el món amb els quals, d’una altra manera, seria molt difícil poder parlar directament”.

Tant és així que un total de 56 companyies tecnològiques vinculades a l’ecosistema de Districte Digital –entre grans corporates, startups i pimes del sector–, han acudit enguany a la MWC per a ser part activa d’aquest fòrum de trobada internacional amb estands propis, per a presentar els seus projectes o com a assistents, per a conèixer els últims desafiaments que es plantegen en els camps del Big Data, IA, IoT, 5G, Metaversos, Gaming, Smart cities, etc…

A més, en el marc del 4 Years From Now (4YFN), els professionals del nostre ecosistema desplaçats a Barcelona han tingut l’oportunitat de mantenir reunions amb inversors, assistir a xarrades d’alt valor oferides per fundadors i experts, així com conèixer les tecnologies capdavanteres i disruptivas creades per xicotetes startups.