• Districte Digital i Barrabés.biz compartiran demà les conclusions de Districte Turisme en aquest esdeveniment amb els membres del Club d’affairs de la Cambra Franc-Espanyola.

Alacant, dimarts 22 de març de 2021.- Districte Digital Comunitat Valenciana presentarà demà dimecres a Madrid els últims avanços del seu programa d’innovació oberta Districte Turisme als membres i corporates del Club d’affairs de la Cambra Franc-Espanyola. La trobada es realitzarà amb la col·laboració de Barrabés.biz, la gestora d’aquest programa d’innovació oberta en les oficines d’aquesta consultora.

D’aquesta manera, Districte Digital i Barrabés.biz compartiran amb els membres del Club d’affairs les conclusions del desenvolupament de Districte Turisme, el programa que ha dut a terme una cerca internacional de startups i propostes d’innovació, que poden transformar el futur del turisme.

Tant és així, que les noves eines tecnològiques i solucions d’innovació es resulten d’aquest programa permetran solucionar els reptes que el futur del sector els plantege a les empreses relacionades amb l’oci, el turisme i la qualitat de vida.

L’esdeveniment reunirà algunes de les startups que participen en aquest programa, i a diversos dels ajuntaments que s’han interessat a comprar aqueixes solucions d’innovació, així com a les 4 corporates  impulsores de cadascun dels reptes:

Mastercard, que ha llançat un repte a startups que siguen capaços d’aportar solucions basades en les dades de l’Índex Global de Sostenibilitat Turística per a fer més sostenibles, des del punt de vista econòmic, social i mediambiental, les destinacions turístiques.

Pangea, que cerca solucions per a digitalitzar la cadena de valor de les agències de viatge a través d’una plataforma digital que permeta connectar a tots els actors de l’ecosistema turístic i fer arribar l’oferta de tots els proveïdors als seus clients, amb la finalitat de millorar els processos operatius i administratius.

Nateevo Digital, que cerca solucions per a millorar la fidelització de clients en el sector hoteler, mitjançant una visió renovada de dades 360 posant a les persones en el centre de la solució.

ForwardKeys, que planteja com es pot detectar, de manera proactiva i automàtica, canvis en la dinàmica del mercat del turisme aeri per a ajudar les destinacions a prendre decisions amb major dinamisme.

L’esdeveniment serà inaugurat per la presidenta de la Cambra Franc-Espanyola – Sara Bieger, i comptarà amb la intervenció de Luis Miguel Ciprés, CEO de Barrabes.biz. La clausura serà a càrrec del director general de SPTCV i CEO de Districte Digital.

Programa de la Jornada:

09.30 Bienvenida institucional a càrrec de la presidenta de la Cambra Franc-Espanyola – Sara Bieger.

09.35 Xarrada inspiracional. Luis Miguel Ciprés, CEO de Barrabes.biz.

09.45 Districte Turisme, collaborative innovation for the future of Tourism. Presentació del programa Districte Turisme, detall dels reptes d’innovació oberta que s’han desenvolupat. Es mostraran les tecnologies i innovacions que s’han observat entre les candidatures de les startups.

9.55 Pitches de les startups:

 • Murmuration
 • Unblock
 • TouristInnovation360
 • Deepsense
 • INYCOM

10.15 Taula redona de corporates:

 • Daniel Nieto, Vice president de Mastercard.
 • Laura Rodríguez, Vice President Analytics en Forwardkeys.
 • César Covarrubias, Innovation Manager en Nateevo.
 • Javier Gil, CIO en Pangea The Travel Store.

10.35 Taula Redona d’Administració pública. Moderada per Mayte Vañó, directora de Comunicació de Districte Digital. Participen:

 • Mario Villar, director d’Intel·ligència Turística de Turisme Comunitat Valenciana
 • Ajuntament de Benidorm.
 • Ajuntament de Finestrat. Miguel Ángel Catalán, responsable Projecte Destinació Turística Intel·ligent

10.55  Tancament institucional. Antonio Rodes, director general de SPTCV i CEO de Districte Digital.

11.00   Coffee & Networking.