Alacant, dimarts 8 de març de 2022.- Districte Digital Comunitat Valenciana ha organitzat una trobada de líders empresarials de Finlàndia i d’empresaris de grans empreses i corporates de primer orde procedents de Madrid i de diferents regions de l’Arc Mediterrani, per a estrènyer llaços de col·laboració conjunta.

L’objectiu d’aquesta jornada és poder mostrar a líders empresarials de Finlàndia les oportunitats que existeixen en el territori per a l’atracció d’inversions estrangeres (principalment nòrdiques) i donar a conèixer a empresaris i assistents els reptes que des de Finlàndia s’estan abordant.

Aquest fòrum compta amb l’assistència de més de 10 corporacions rellevants espanyoles, entre les quals es troben Grup Suez; Gellify; Nunsys; Applus; Acciona; Grup Soledad; Asseco; Ciutat de les Arts; Vectalia; Regió de Múrcia; Associació Murciana d’Empreses de Tecnologia (Timur); Decathlon; Cambra de Comerç Francesa; Banc Sabadell, Sterk. International Consulting Partenariat.

Les empreses finlandeses presents són: Metsäliitto, Aalto EiR, Taaleri Oyj Inversor, Hartwall Capital, Ficolo, Boing, Rej-Design ETR, Komia, Citecy Trailmaker.

Districte Digital manté des de la seua posada en marxa en 2018 llaços estrets de col·laboració amb Finlàndia, fins al punt que el 40% per cent de les primeres empreses que es van assentar en les seus pròpies de l’hub tecnològic procedien d’aquest país nòrdic.

En la trobada participa el director general SPTCV i CEO Districte Digital, Antonio Rodes, per a presidir l’obertura de l’esdeveniment, que està seguida d’una taula redona moderada per Lasse Rouhiainen. expert internacional en IA i màrqueting digital.

La taula redona, que es desenvolupa íntegrament en anglès, versa sobre ‘Seizing the opportunities of Business Transformation’ i en ella prenen part Taavi Heikkilä, Ex Chairman and CEO of SOK (Finlàndia); Juhani Elomaa, Chairman of the Board Taaleri (Finlàndia); Guillermo Mas, Open Innovation AGBAR; José Antonio Pinilla, president d’Asseco Spain Group (Espanya) i Roberto Milan, director comercial general en NUNSYS (Espanya).