Districte Digital  i l’Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (Euipo), amb seu a Alacant, s’han reunit amb l’objectiu d’impulsar accions que afavorisquen l’enfortiment del teixit productiu tecnològic del territori.

Una delegació de la Euipo ha visitat aquest dijous la nostra seu central d’Aigua Amarga, per a fer un recorregut per les instal·lacions i mantindre una reunió de treball que ha resultat “molt productiva” per a totes dues parts.

En aquesta trobada, per part de Districte Digital han participat el director general de Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV) i CEO de Districte Digital, Antonio Rodes, i l’adjunt de direcció de la SPTCV Rufino Selva, així com el coordinador de Districte Digital Ezequiel Sánchez i la directora de Comunicació de Districte Digital, Mayte Vañó.

Per part de la Euipo ha pres part una delegació composta per representants dels departaments de Recursos Humans, Acadèmia i Transformació Digital.

Antonio Rodes ha destacat “la importància estratègica que té per a Districte Digital estrényer llaços de col·laboració amb la Euipo”, un organisme que, en l’actualitat “és el primer demandant d’innovació de tota la Comunitat Valenciana, amb un pressupost anual de 60 milions d’euros per a contractacions externes en matèria de tecnologia, 120 sistemes informàtics i un total de 59 proveïdors externs en aquest camp”.

Taula de treball

Tots dos equips han pogut conéixer en profunditat els projectes de la Euipo i de Districte Digital, especialment en els camps de formació, demanda d’innovació i captació de talent, entre altres, i han acordat crear una taula de treball per a concretar i emprendre accions conjuntes que permeten aprofitar les sinergies d’interés comú per als dos organismes.