• Les tres sessions de presentació es desenvoluparan els dies 1 i 2 de febrer en les instal·lacions de Districte Digital a Alacant, l’Àgora d’Alcoi i la seu de la CEV a València

Alacant, dimecres 12 de gener de 2022.- La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de Districte Digital, i Red.es –entitat adscrita al Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital a través de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial– presentaran el programa d’ajudes Kit Digital a la Comunitat Valenciana els dies 1 i 2 de febrer en una jornada informativa dirigida a petites empreses, micropymes i autònoms, a més d’empreses del sector tech de l’ecosistema de Districte Digital que puguen optar a convertir-se en agents digitalitzadors d’aquest Programa.

Dotat amb un pressupost de 3.067 milions d’euros, el programa Kit Digital, impulsat pel Govern d’Espanya, és finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025. Té per objecte millorar el nivell de digitalització d’un milió de pimes i autònoms de tots els sectors productius en els pròxims tres anys amb la finalitat d’augmentar la seua productivitat, impulsar la internacionalització i la creació d’ocupació de qualitat. Tota la informació relativa al Programa pot consultar-se en la web oficial www.acelerapyme.es.

Per a facilitar l’accés de les empreses a aquest Programa en les millors condicions, és essencial que coneguen bé com poden complir amb els requisits per a optar a aquest. Per això, Districte Digital i Red.es col·laboren en aquesta presentació autonòmica, una jornada alineada amb l’estratègia de Districte Digital, que treballa a liderar el Pla de Transformació Digital a la Comunitat Valenciana i fomentar la transferència de coneixement i innovació al teixit productiu tradicional d’aquest territori.

PROGRAMA DE PRESENTACIONS

Així, Districte Digital acollirà en les seues instal·lacions la presentació oficial del programa Kit Digital a la Comunitat Valenciana, que es desenvoluparà en el matí de l’1 de febrer, amb representants de les empreses de la nova economia i de pimes de la província d’Alacant.

L’acte, que serà emès en streaming, comptarà amb una obertura institucional i amb diverses ponències en les quals es desgranarà tota la informació relativa als objectius del programa, el catàleg de solucions de digitalització, els criteris d’accés i obligacions tant per a agents digitalitzadors com per a les pimes, micropymes i autònoms beneficiaris.

Aqueix mateix dia, en horari de vesprada des de les 16:30h, es durà a terme una segona sessió informativa sobre el programa Kit Digital en l’Àgora d’Alcoi, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat, de les mateixes característiques, dirigida igualment a les pimes, autònoms i agents digitalitzadors de l’entorn.

L’endemà, dimecres 2 de febrer, es desenvoluparà la tercera i última sessió de presentació del Programa, en la seu de la patronal valenciana CEV a València, per a empreses, professionals autònoms i agents digitalitzadors de València i Castelló, que serà també retransmesa via streaming.