Districte Digital ha participat molt activament en l’última edició de FITUR, que s’ha celebrat del 19 al 23 de gener en IFEMA, amb una important agenda de reunions amb agents i administracions del sector tecnològic i turístic.

El nostre CEO, Antonio Rodes, va participar dijous passat en el Fòrum Tecnologia i Futur Fiturtech amb la ponència ‘Construint un Ecosistema Digital’.

En ella, va explicar el treball realitzat per a crear un ecosistema digital i gràcies al qual s’han assentat en els últims tres anys més de 70 empreses noves amb uns 1.000 treballadors, teixint al mateix temps un ecosistema amb un total de 420 companyies i institucions.

Districte Digital Comunitat Valenciana s’està convertint a més en un aliat clau del sector turístic en incentivar la generació de innovació en el sector mitjançant la atracció de talent emprenedor, tant internacional com nacional, i donar resposta als reptes que afronta la indústria turística.

Dijous passat, es va parlar de el programa d’Innovació Oberta Districte Turisme en la Plaça Central de l’estand de la Comunitat Valenciana en Fitur. El nostre CEO, Antonio Rodes, va presentar  les iniciatives relacionades amb el turisme que nostre *hub té en marxa.

En aquest acte també van intervindre *Herick Campos, director general de Turisme en Generalitat Valenciana, i Paz López Conde, directora d’Innovació Oberta en Barrabés.