Districte Digital ha rebut hui la visita del director General de Telecomunicacions i Noves Tecnologies del Govern de Canàries, Víctor Manuel Melián

Alacant, dimecres 29 de setembre de 2021.-Districte Digital Comunitat Valenciana ha rebut hui la visita de Víctor Manuel Melián, director General de Telecomunicacions i Noves Tecnologies del Govern de Canàries, interessat a conèixer tant les instal·lacions com les estratègies de dinamització del treball de l’hub per a l’atracció i retenció d’empreses i talent tech.

Per a Districte Digital ha sigut una satisfacció rebre a la delegació de Canàries i donar a conèixer les condicions privilegiades i els serveis amb valor afegit que ofereix l’ecosistema digital a les ja 400 empreses, entitats i organitzacions que componen el seu teixit en els seus primers tres anys de vida.

Al llarg del matí, Víctor Manuel Melián ha pogut conèixer de primera mà els espais de Districte Digital en el complex de Ciudad de la Luz, a Alacant, i de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, on ha sigut rebut per la directora general d’Innovació, Sonia Tirado i pel SDG per a l’Avanç de la Societat Digital i de la Intel·ligència Artificial, Matías Mas Gisbert.

A continuació, ha mantingut una reunion amb els responsables de les empreses impulsores dels tres Reptes internacionals d’Innovació oberta que es troben en marxa, per a conèixer la dinàmica d’aquests challenges a l’hora d’atraure startups de tot el món i desenvolupar solucions d’innovació en els camps del Turisme, la prevenció de catàstrofes naturals i la Salut.

Cal destacar que l’equip de Districte Digital ja va participar enguany a Navarra Digital Territory, una trobada en el qual diferents enclavaments tecnològics nacionals i internacionals de referència pogueren donar a conèixer les seues experiències i exposar els seus models de funcionament per a servir de fonts d’inspiració a uns altres hubs tecnològics.

D’acord amb aquesta línia de treball, Districte Digital manté contactes amb uns altres hubs tecnològics que comparteixen aquesta aposta pel foment de la nova economia, com el Parc Tecnològic d’Andalusia Digital Innovation Hub, a Màlaga, amb la Direcció General de Telecomunicacions i Digitalització de Navarra i amb l’hub de Barcelona Tech, que precisament visita avui el director general de Societat Projectes Temàtics i CEO de Districte Digital, Antonio Rodes.