Aquesta nova iniciativa conflueix amb les línies de treball que ja impulsa Districte Digital

Alacant, dimecres 28 d’abril de 2021.- Districte Digital Comunitat Valenciana celebra la creació de la plataforma 1.070 KM HUB, que unirà a acceleradores de startups i hubs especialitzats en digitalització de l’Arc Mediterrani, tant públics com privats.

El director general de Districte Digital Comunitat Valenciana, Antonio Rodes, ha volgut donar “la benvinguda a aquesta nova plataforma que constitueix un revulsiu per a consolidar la fortalesa de l’ecosistema digital en el nostre territori”.

Rodes ha remarcat que els objectius d’aquesta iniciativa es troben perfectament alineats amb l’estratègia empresa per la Generalitat Valenciana per a la generació d’un ecosistema sòlid d’economia digital al llarg de tota la Comunitat Valenciana, com és el cas de l’impuls als projectes de desenvolupament d’Intel·ligència Artificial a Alacant.

Així mateix, s’ha referit a la inclusió d’empreses de la Comunitat Valenciana vinculades al Districte Digital, com LUA Fund i Dinapsis-Hidraqua, i l’acceleradora Innsomnia, que recentment ha resultat adjudicatària del repte internacional de Districte Digital en el camp de la salut.