La tecnologia al servei del sector turístic

La tecnologia està cridada a ser la resposta per a rellançar molts dels sectors productius estratègics de la Comunitat Valenciana. D’això ja ningú dubte. Però fer els passos per a fer-ho possible, per descomptat no és tan fàcil.

En Districte Digital ho sabem, i per això, la nostra agenda d’activitats sempre posa el focus en el disseny d’esdeveniments molt pràctics. El nostre objectiu és donar a conèixer les claus que permeten a les nostres empreses emprendre el camí cap a la transformació digital dels seus negocis.

Dins d’aquesta filosofia de treball, la jornada “Solucions tecnològiques per a empreses turístiques” organitzada aquest dimarts 20 d’abril per Districte Digital i Invat.tur va ser un vertader èxit. Va complir el seu objectiu per la temàtica que abordava, les solucions innovadores per al sector del turisme, que en el context actual es presenta més necessària que mai. És una necessitat imperiosa que aquest sector traga un bon avantatge de l’ús de tecnologies d’avantguarda, tant per a adaptar-se a les condicions sanitàries com per a guanyar en competitivitat enfront d’altres destinacions.

Èxit d’acolliment

Les més de 250 persones inscrites per a seguir la jornada en format online, i l’aforament presencial previst en el Saló de Cristall, perfectament cobert, també van demostrar que existeix interès per conèixer el que la tecnologia ha d’oferir. De la mà dels experts d’una selecció de set signatures capdavanteres de Districte Digital, vam poder conèixer el funcionament de solucions d’innovació molt interessants.

Solucions innovadores

Ignacio Valor, director de Desenvolupament de Negoci en Labaqua, va parlar de les solucions per al control de la qualitat de l’aire.

Margaux López, directora de Màrqueting en Glop, va explicar les solucions idònies d’automatització per a hostaleria.

Raúl Tapias, vicepresident per a Europa en Facephi, ens va acostar a les possibilitats que obri el Reconeixement Facial per a aquest sector on l’atenció al públic juga un paper tan determinant.

Pablo Carrillos, responsable Tècnic en Drop Point Systems, va abordar les anomenades Taquilles intel·ligents.

Benjamí Garcés, CEO i co-fundador en Easygoband, ens va detallar els últims sistemes wearables per a la centralització de processos i clients.

Inmaculada Férez, responsable de Màrqueting i consultora IT en Fabertelecom, ens va donar a conèixer les solucions de Programari de fidelització via Wifi.

I finalment descobrim el Programari de venda i gestió de l’empresa Doblement, de la mà del seu director Comercial, Jorge Mira.

Un fòrum de primera que no podeu perdre-us i que us animem a veure de nou.