Naix l’Oficina Europa, el nou servei per a empreses de Districte Digital

En Districte Digital, boutique entre els hubs tecnològics europeus, tenim el ferm compromís d’impulsar la transformació digital del teixit empresarial de la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, apostem per oferir serveis d’alt valor afegit a les empreses. Per això, hem creat l’Oficina Europa: un nou servei de vigilància tecnològica per a l’assessorament i cerca d’ajudes i subvencions.

Orientar a les pimes de Districte Digital en matèria de fons europeus

L’oficina europea, situada físicament en Districte Digital, es va posar en marxa la setmana passada i estarà activa durant un període inicial d’un any. El seu objectiu és el de prestar serveis d’assessorament i consultoria a aquelles empreses de l’hub, especialment a PIMES, que desitgen optar a ajudes, subvencions i finançament.

Durant aquest període, el servei Oficina Europa desenvoluparà un programa d’accions informatives i formatives per a les empreses adherides a Districte Digital. Entre aquestes accions, destaquen un curs anual de finançament europeu, i un fòrum anual de finançament europeu al qual es podrà assistir de manera presencial o virtual.

Tal com explica Antonio Rodes, Director General de Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana i CEO de Districte Digital, “un dels principals aspectes que consoliden el desenvolupament d’un ecosistema innovador és l’accés al finançament. Perquè aquest objectiu es desenvolupe, hem posat en marxa una unitat tècnica amb la qual volem facilitar informació d’alt valor afegit al conjunt de l’ecosistema”.

Més informació.