El turisme sostenible 5.0, a debat aquest mes de juny

L’I Fòrum Internacional ‘Territoris i turisme sostenible 5.0’ reunirà del 16 al 18 de juny en Districte Digital, a tecnològiques i a experts i representants d’entitats nacionals i internacionals per a exposar les seues experiències d’èxit.

La sostenibilitat i el respecte al medi ambient són claus per al nostre futur. Tots els esforços per cercar i implementar mesures que reduïsquen l’impacte de les diferents indústries i sectors sobre el medi ambient són benvinguts i molt necessaris.

Per això, Districte Digital i la plataforma Connect Clean estan organitzant l’I Fòrum Internacional ‘Territoris i turisme sostenible 5.0’. Aquesta trobada se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de juny i cobra una especial importància, tant per la temàtica triada com per la selecció d’experts nacionals i francesos en transformació sostenible que prendran part en la trobada.
L’esdeveniment se celebrarà en format híbrid – presencial i online – i permetrà conèixer els projectes de diferents territoris . A més, donarà l’oportunitat a empreses, startups i clústers d’oferir solucions als reptes plantejats en aquests projectes.

Comptarà amb ponents i participants procedents de les tres províncies de la Comunitat Valenciana, a més de Còrdova, Granada, Màlaga i Burgos. Per la part internacional intervindran entitats internacionals com el Ministeri francès de Transició Ecològica, de l’Hub Tourisme París, de la ciutat de Dijon, del French Tech Aix-en-Provence i l’Agència per a les Ciutats i Territoris Mediterranis Sostenibles (AVITEM), per a comptar les seues experiències d’èxit.

En el cor del debat es trobaran els territoris i el turisme sostenible emmarcats sota el paragua dels següents 10 reptes: Mobilitat i transport; Infraestructures i manteniments; Energia, clima i medi ambient; Turisme amb Nous models de destinacions i Tecnologia i turisme; Ciutats/territoris i polígons industrials; Habitatges, Patrimonis, Barris i interactuación ciutadana; Inclusió i cultura i així com Control de risc i seguretat.

Tot un desafiament per a dissenyar un demà marcat pels principis de la Innovació, l’Ecologia i la Sostenibilitat.

Vols saber més sobre aquesta trobada? Pots consultar la nostra Agenda i la plataforma de Connect Clean.