El passat 16 de febrer va tenir lloc la Jornada informativa a empreses de Castelló. 

Un dels principals objectius d’aquest webinar de presentació era el d’animar al sector tecnològic de la província de Castelló a adherir-se el nostre hub. Integrant-se en el nostre ecosistema digital, les empreses i startups tech poden beneficiar-se de les sinergies de treball i d’interessants aliances i col-laboracions amb potents entitats amb les quals ja Districte Digital manté acords. 

Durant la trobada, Mayte Vañó, Directora de comunicació de Districte Digital ha donat a conèixer els avantages que suposa pertànyer al nostre ecosistema, ja siga com Partners o Collaborators, per a poder participar en tots els projectes de Districte Digital, com els d’innovació oberta ja iniciats amb el Port d’Alacant o els challenges internacionals en Turisme, Medi Ambient i Salut que estan a punt de començar. 

Estem molt satisfets d’haver comptat amb la participació de mig centenar de representants d’empreses i entitats. També estem molt agraïts per la col-laboració de la Diputació de Castelló, el CEEI Castelló, ESpaitec (Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I de Castelló) i Xarxatec (Associació d’Empreses Tecnològiques de Castelló). Estem segurs que d’aquesta sessió eixeran importants i beneficioses col-laboracions.