Alacant, divendres 15 de gener de 2021.-Districte Digital Comunitat Valenciana i la Autoritat Portuària d’Alacant (APA) celebren el dimecres 27 de gener,  de 9h30 a 11h30, el el II Fòrum Big Data i Analítica de Dades, II Fòrum Big Data i Analítica de Dades, en el marc del Fòrum Tecnològic Logístic–Portuari, en format virtual.

La jornada és d’inscripció gratuïta i oberta per a empreses, i s’emmarca en el cicle d’esdeveniments B2B que projecten totes dues institucions per a abordar l’anàlisi de les tecnologies habilitadores necessàries per a avançar cap a un Port 4.0.

La primera edició d’aquest fòrum es va celebrar una primera edició el mes de novembre passat, té com a objectiu promoure la innovació oberta, posant en contacte ofereix i demanda del propi Clúster Logístic-Portuari.

Així mateix, aquestes reunions serviran per a identificar idees amb vista a futures convocatòries de programes autonòmics, Fons Ports 4.0 de Ports de l’Estat i programes europeus (2021-2027).

La trobada comptarà amb les intervencions de Jesús Aznar, gerent de Terminals Marítimes del Sud-est S.A. (TMS) i Ezequiel Sánchez, responsable de coordinació en Districte Digital de la Comunitat Valenciana.

El fòrum serà conduït per José Manuel Leceta, cap de la Divisió d’Innovació de l’APA, qui moderarà el debat sobre els usos i beneficis del Big Data i l’analítica de dades, amb Carlos Tabernero, director de Sector públic d’Everis; Fernando Bori, consultor de Business Analytics de NUNSYS i David Martínez, director de desenvolupament de negoci en Decide4AI.

Aquest cicle d’esdeveniments té el propòsit de crear un espai d’intermediació entre subministradors tecnològics i empreses del clúster logístic-portuari.

La inscripció a l’esdeveniment es pot realitzar en el següent enllaç:https://www.puertoalicante.com/inscripcion-al-i-foro-tecnologico-logistico-portuario/