València i Alacant són les ciutats preferides pels expatriats per a viure i treballar, segons una enquesta realitzada per internations.org entre 15.000 professionals de 173 nacionalitats. La cura de la salut, el clima i l’oferta d’oci, la seguretat, l’equilibri entre el treball i la vida privada, i l’assequibilitat de l’habitatge són les principals raons que han posat a les dues ciutats de la Comunitat Valenciana en el top d’aquest rànquing, que elabora la xarxa líder per a expatriats a nivell mundial.

EI2020_city-ranking

La Comunitat Valenciana ofereix moltes possibilitats per als professionals que volen residir en ciutats amb major qualitat de vida que les grans urbs, on poder desenvolupar també els seus projectes per a la resta del món. L’ecosistema digital que existeix a la regió i l’impuls a la nova economia la converteixen també en el lloc ideal per a les empreses tecnològiques, startups i projectes centrats en l’economia digital.

Districte Digital Comunitat Valenciana, hub d’innovació situat a la ciutat d’Alacant però que engloba les empreses i startups tecnològiques de tota la Comunitat Valenciana, acull a prop de 220 empreses tecnològiques internacionals. Signatures procedents d’Espanya i països com Regne Unit, Alemanya, Rússia, Mèxic, França o Finlàndia.
Aquestes empreses desenvolupen projectes en tecnologies capdavanteres com a Intel·ligència Artificial, Big Data, Blockchain, desenvolupament de programari i les multiplataformes, Smart Data o Business Intelligence, Fintech, gaming i eSports, entre altres. Treballen en sectors com les finances, el mercat immobiliari, l’educació o el turisme. Els perfils professionals que demanden són molt variats: des de desenvolupadors Web, enginyers de Telecomunicacions i Informàtics, programadors de Programari i Web, consultors i especialistes en Màrqueting Digital, fins a analistes i experts en sistemes de seguretat.

Un ecosistema digital internacional, en plena expansió i en el qual es gaudeix d’un estil de vida mediterrani reconegut com el de major qualitat del món. Les empreses que s’instal·len en Districte Digital tenen accés a unes instal·lacions de primer nivell, adaptables a les seues necessitats de creixement i situades al costat de la mar i a pocs minuts de l’aeroport d’Alacant-Elx, amb connexions internacionals diàries.

A més, les empreses que treballen des de Districte Digital gaudeixen de serveis de formació tècnica i esdeveniments tecnològics, promoció internacional i captació de talent per als seus projectes. Des de l’hub es promou també un programa internacional de reptes i es treballa directament amb institucions com l’Organització Mundial del Turisme (OMT) i l’European Space Agency (ESA).

Contacta’ns si vols rebre més informació sobre els avantatges d’instal·lar la teua empresa en Districte Digital, en la segona millor ciutat del món per a residir i treballar.