Enterprise Europe Network, la major xarxa europea de suport a les pimes amb projecció internacional, ha organitzat una àmplia agenda de trobades virtuals de caràcter empresarial que poden seguir-se de manera online en els pròxims mesos. Estan dirigits a les empreses que volen cercar clients o partners per a desenvolupar els seus projectes i/o comercialitzar-los. En el marc de col·laboració amb l’IVACE, Districte Digital es fa ressò dels principals esdeveniments i ‘matchmakings’ programats:

Virtual International Partnering Innovations in Environment, Energy and Circular Economy

Matchmaking virtual a llarg termini, dirigit a ajudar les empreses a trobar socis comercials i d’investigació en els camps de Medi Ambient, Energia i Economia Circular. Està obert fins al 31 de desembre de 2020, al voltant dels següents temes: Residus i reciclatge, Energia renovable, Eficiència energètica, Economia circular i Tractaments d’aigua. Més informació en aquest enllaç.

SMART CITY LIVE 2020 BROKERAGE EVENT

IVACE i INFO coorganitzen amb ACCIÓ aquesta edició del BROKERAGE EVENT SMART CITY en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network. Tindrà lloc en format online els dies 17 i 18 de novembre. És un esdeveniment internacional dedicat a les ciutats intel·ligents i la sostenibilitat, en el qual les empreses participants podran mantenir reunions virtuals, de 20 minutos de duració i prèviament acordades, amb organitzacions de tot el món. Per a més informació, accedeix a aquest enllaç.

SMM 2020 – Smart Manufacturing Matchmaking 2020

El Brokerage Event @Smart Manufacturing Matchmaking 2020 és una oportunitat única per a conèixer a científics, investigadors i gerents d’empreses que treballen en l’àrea de Smart Manufacturing i Indústria 4.0. Aquest esdeveniment està dirigit també a presentar les últimes tecnologies avançades que estan revolucionant el sector de la indústria i quines solucions innovadores estan demandant les institucions i ciutats. Les reunions es realitzaran en format digital i el termini per a registrar-se està obert fins al 19 de novembre de 2020 en aquest enllaç web.

Brokerage Event Pollutec”Green Days” Lyon 2020

De l’1 al 4 de desembre tindrà lloc en el Parc dónes Expositions – EUREXPO de Lió (França), l’esdeveniment Brokerage Event Pollutec”Green Days”, amb l’objectiu d’ajudar a pimes, centres d’Investigació, agents, distribuïdors, companyies financeres, expositors i visitantesa  localitzar oportunitats de cooperació comercial o tecnològica, en els sectors de medi ambient, energia i economia circular. També podrà seguir-se en format online, per als quals no puguen desplaçar-se presencialment. POLLUTEC és una plataforma per a solucions ambientals per a indústries, ciutats i territoris i una projecció per a innovacions i desenvolupament internacional. Inscriu-te ací.

MEDICA Healthcare Brokerage Event 2020

Les trobades bilaterals sobre tecnologia mèdica “MEDICA Brokerage Event 2020” (MEDICA BE), dins de la fira MEDICA 2020, se celebren aquest any de manera virtual, organitzats pel Grup Sectorial Healthcare de l’Enterprise Europe Network, del qual forma part la Universitat d’Alacant com a membre de EEN_SEIMED. Els períodes per a realitzar les reunions s’han dividit en dos terminis compresos entre el 22 d’octubre de 2020 i el 29 de març de 2021. El termini d’inscripció finalitza el 19 de novembre de 2020 i pot realitzar-se en aquest enllaç.

Les empreses i entitats espanyoles tenen una reducció del 50% sobre les tarifes, mentre que la inscripció és gratuïta per a inversors tecnològics, business angels o compradors del sector públic.

Sobre EEN SEIMED

EEN SEIMED és l’entitat, dins de l’Enterprise Europe Network, que ofereix els seus serveis a les petites i mitjanes empreses de la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia. El seu objectiu és ajudar les pimes a desenvolupar tota la seua capacitat innovadora a través de la internacionalització, la transferència de tecnologia i l’accés a finançament.