L’II Fòrum de Cirurgia Digital Alacant ja està en marxa. Els dies 14 i 15 d’octubre tenim una cita amb l’esdeveniment de digitalització mèdica de referència, organitzat per Avamed Sinergy amb el suport de Districte Digital Comunitat Valenciana. Dues jornades de debat i reflexió que enguany es realitzen amb un format cent per cent virtual, per a adaptar-se a la situació actual derivada del Covid-19.
L’esdeveniment reunirà investigadors, acadèmics, enginyers biomèdics, cirurgians i gestors sanitaris en un fòrum de debat i col·laboració en matèria de transferència científica i de desenvolupament de projectes que milloren la vida de les persones. La relació entre Universitat, Hospital i Empresa són l’exemple de desenvolupament conjunt sempre a l’avantguarda de la innovació.
L’II Fòrum de Cirurgia Digital Alacant 2020 comptarà amb webinars i fòrums virtuals que abordaran els principals reptes de la digitalització mèdica: la planificació quirúrgica virtual, la gestió de la informació mèdica i l’aplicació de la Intel·ligència Artificial en la medicina.

En l’esdeveniment participaran Pedro Pernias, Director General per a l’Avanç de la Societat Digital i Antonio Rodes, director general la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV). Els acompanyarà Lucas Díez, CEO d’Avamed Synergy, empresa que a més està instal·lada en Districte Digital i desenvolupa tota la seua tecnologia des de la Comunitat Valenciana.

El fòrum comptarà també amb les ponències d’experts de l’Hospital Verge de l’Arrixaca, Hospital d’Alzira i l’Hospital Clínic de Valladolid; empreses com Techfit DS- Daytona i Mimetis Biomaterials; i institucions de referència com la Societat Espanyola d’Enginyeria Biomèdica i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant.

La primera edició del Fòrum de Cirurgia Digital es va celebrar en 2019 de manera presencial en les instal·lacions de Districte Digital Comunitat Valenciana, amb un gran èxit de convocatòria. No et perdes la segona edició!