Les empreses i startups vinculades a l’ecosistema de Districte Digital Comunitat Valenciana són una font activa de creació d’ocupació qualificada en els sectors i subsectors tecnològics, vinculats a la innovació i a la nova economia. En l’últim any, les nostres empreses han publicat ofertes d’ocupació per a cobrir fins a un centenar de llocs de treball. Els perfils professionals que demanden les #EmpresasDDCV són molt variats i comprenen amplis camps de desenrotllament tecnològic, però destaquen en este escenari del Covid-19 els relacionats amb el desenrotllament de mòduls de plataformes mòbils, així com la transformació de distints productes cap a la Intel·ligència Artificial i el Big Data.

A nivell general, els professionals més demandats per les empreses instal·lades en Districte Digital són desenvolupadors tant del camp de la Software com a Web, els enginyers de Telecomunicacions i Informàtics, i els programadors de Software i Web. També es buscan profesionales de l’àmbit de les vendes i l’atenció al Client, consultors i especialistes en Màrqueting Digital, així com analistes i experts en sistemes de seguretat. Totes les ofertes d’ocupació de les nostres empreses poden consultar-se en la secció d’Ocupació de la nostra web: https://va.distritodigitalcv.es/ocupacio/

Les vacants d’ocupació que han publicat les empreses de Districte Digital van des d’help desk, desenvolupadors de mòduls de Prestashop, desenvolupadors d’apps mòbils, community mànagers, Big Data developers, fins a programadors Júnior QA, Júnior Big Data i Monitarización de Servidors, programadors de Java, analistes programadors Back-end, arquitectes de sistemes de mitjans, programadors de PHP i Technical Support Engineers (TSE) , entre altres especialitats.

 

Distrito Digital empleo

 

Distrito Digital acull a 700 professionals

L’ecosistema d’innovació de Districte Digital Comunitat Valenciana està format – en data setembre de 2020-, por més de 200 empreses, de les quals 80 són empreses tecnològiques instal·lades en les seus pròpies, més d’un centenar adherides com partners, des de les seues seus en distints punts de la Comunitat Valenciana, i altres 65 són empreses i entitats col·laboradores.

Les instalacione del hub acullen ja a 700 professionals que treballen per a les 80 empreses instal·lades, gran part dels quals han pogut accedir a les noves ocupacions creats per les startups i firmes tecnològiques per a ampliar els seus equips de treball a Districte Digital.

El 54% de les empreses que formen part de Districte Digital pertanyen a l’àmbit del Software i les multiplataformes, així com del Big Data, Smart Data o Business Intelligence i la indústria tecnològica aplicada a les finances, el mercat immobiliari, l’educació i el turisme. Un 10,7% són empreses dedicades a les infraestructures relacionades amb la connectivitat i un altre 10% treballa en el camp del màrqueting digital.  Comerç online, Intel·ligència Artificial, smart cities o el món del gaming i els eSport, són altres perfils empresarials que formen part del hub i que, a més, han experimentat el major creixement des del començament de la pandèmia.