La pandèmia mundial del coronavirus ha obligat a modificar l’organització dels esdeveniments institucionals i d’empreses, limitant l’aforament i extremant les mesures de seguretat i de distanciament social. No obstant això, no hem de veure la situació actual com un contratemps per a l’activitat de les nostres empreses. La tecnologia és la nostra gran aliada i ens oferix una oportunitat única per a realitzar esdeveniments en format purament online i també híbrids, combinant l’assistència presencial amb la retransmissió en streaming.

Principals avantatges d’organitzar un esdeveniment híbrid presencial – online:

  • Garantix major visibilitat de l’esdeveniment, ja que el streaming pot seguir-se des de qualsevol part del món.
  • Qualsevol persona que no puga, o no vullga, assistir presencialment, pot seguir-ho a través d’una plataforma online sense necessitat de desplaçar-se.
  • Les innovacions tecnològiques en el sector del vídeo permeten realitzar l’esdeveniment online amb un streaming en alta definició i la màxima qualitat d’imatge i realització.
  • Podem gravar l’esdeveniment i difondre-ho posteriorment en els nostres canals digitals.
  • Quan comptem amb ponents internacionals, podem garantir la seua participació a distància, sense que hagen de desplaçar-se en persona.

De l’esdeveniment presencial a l’online

Les últimes innovacions tecnològiques en el camp de la retransmissió en vídeo en directe oferixen també l’oportunitat de convertir un esdeveniment del format presencial a l’online en poc de temps, i sense cap contratemps en l’organització.

Si es donara el cas que el congrés o conferència no pot realitzar-se de forma presencial a causa de les restriccions derivades de la pandèmia, l’empresa no es veuria obligada a suspendre-ho. Un bon exemple d’açò és el I Bootcamp Blockchain & Fintech Accelerator Alicante, la celebració del qual estava previst presencialment al Districte Digital Comunitat Valenciana amb empreses arribades de tot el món. Davant les restriccions de mobilitat i de reunió, el Bootcamp es va transformar a un esdeveniment 100% online amb la participació en streaming de les startups des de les seues seus a Espanya, EUA, Regne Unit, Itàlia, Rússia… I amb un èxit total d’assistència online del públic en general.

Districte Digital ha promogut en els últims mesos una àmplia agenda d’esdeveniments digitals i híbrids, com la presentació dels projectes seleccionats en la crida al sistema valencià de ciència i innovació per a l’emergència contra el covid-19. Este esdeveniment va combinar les intervencions del ministre de Ciència i Innovació des de Madrid, el president de la Generalitat Valenciana des de València, i la consellera d’Innovació des d’Alacant, amb una retransmissió en directe en les plataformes digitals.

distrito_digital_escenario_eventos_presneciales_y_online

 

Celebra els teus esdeveniments en Districte Digital

Les instal·lacions de Districte Digital, ubicades en el complex d’Aguamarga d’Alacant, estan a disposició de les institucions, organitzacions i empreses que necessiten d’un espai per a organitzar els seus esdeveniments, sempre que estos tinguen un contingut sobre tecnologia o innovació.

El hub d’innovació compta amb sales i auditoris amplis on es pot garantir la seguretat i la distància social, amb unes vistes privilegiades en un entorn tecnològic únic. A més, si la teua empresa o institució necessita assistència tècnica per a la realització de l’esdeveniment en format online, des de Districte Digital podem ajudar-te a trobar la millor ferramenta i equip de realització.

Coneix les instal·lacions de Districte Digital on pots realitzar els teus esdeveneiments.

La teua empresa necessita un espai segur i ampli per a realitzar els seus esdeveniments presencials i online? Contacta’ns i sol·licita més informació sobre les sales i auditoris de Districte Digital.