L’Ajuntament de Xàbia (Alacant) se suma a Districte Digital Comunitat Valenciana com a entitat col·laboradora. Jóvens emprenedors, nòmades digitals i l’atracció de talent -al voltant del projecte Faro Digital i la iniciativa Beach Working – són els principals del projecte en què col·laboraran conjuntament les dos institucions.

La consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i l’alcalde de Xàbia, José Chulvi, han firmat un protocol d’adhesió pel qual esta localitat passarà a formar part de la xarxa de Districte Digital com a entitat col·laboradora. Un pas més en la vertebració innovadora de la Comunitat Valenciana, en paraules de la consellera.

La col·laboració entre Districte Digital estarà dirigida a l’establiment d’empreses, tecnologia i connexions per a jóvens emprenedors i nòmades digitals, servicis d’assessorament empresarial i formació especialitzada, esdeveniments tecnològics i aliances amb entitats i ecosistemes innovadors.

El conveni potencia també la labor de Creama en la iniciativa Beach Working, orientanla especialment a l’adquisició de coneixements en matèria digital i capacitació per a l’emprendedoria, entre els habitants del municipi. La localitat de Xàbia té molt potencial de residents de totes parts del món que es traslladen a viure a este municipio  i que desenrotllen projectes innovadors importants.

L’Ajuntament ja ha creat una xarxa de persones amb capacitats importants que poden aportar molt al desenrotllament de Xàbia i ara amb Districte Digital s’amplia esta xarxa.