• Districte Digital manté la seua aposta decidida pel sector Fintech i Blockchain amb la versió online de l’I Bootcamp Blockchain Fintech Accelerator que va ser ajornat al març
  • Aquesta trobada s’engloba en el pla de Districte Digital de convertir-se en una factoria de la innovació que atraga talent i cree noves oportunitats de negoci

 

Alacant, dimarts 2 de juny de 2020.- Districte Digital Comunitat Valenciana ha transformat l’I Bootcamp Blockchain Fintech Accelerator @Alacant al format online incloent dies de col·laboració entre les startups i institucions financers i una trobada de primer ordre anomenat Districte Digital Virtual Bootcamp, que es realitzarà el pròxim 12 de juny. En aquest Virtual Bootcamp participen les millors 20 startups del sector Fintech i Blockchain procedents de 12 països, així com destacades entitats financeres, incloses Bankia, BBVA, Sanitas, Banc Santander i Sparklab (Nationale Nederlanden España).

L’I Bootcamp Blockchain Fintech Accelerator @Alacant va ser ajornat el mes de març passat per raons de seguretat a causa de la Covid-19. L’equip del Blockchain and Fintech Accelerator, gestionat per l’empresa Nestholma, va avaluar per a aquest challenge els projectes de més de 3000 startups de 62 països, i va contactar a més de 1.500. Per a la fase final, s’ha seleccionat a un total de 20 empreses.

Amb el Virtual Bootcamp es dóna pas a la celebració d’una trobada online per a aquest dia 12 de juny amb les sessions obertes al públic, prèvia inscripció en l’apartat d’Agenda de la web de Districte Digital amb el següent enllaç: https://distritodigitalcv.es/agenda/.

Les 20 startups seleccionades per a participar en el Virtual Bootcamp procedeixen de països com Regne Unit, Mèxic, Suècia, Espanya, Polònia, Finlàndia, Hongria, Líban, Irlanda, Estònia, Bulgària i Grècia.

Les empreses representen les categories de més interès per a les institucions financeres participants: aplicacions pràctiques de blockchain per a bancs i asseguradores, educació financera, contractes intel·ligents, benestar i accessibilitat, tokenización i traçabilitat, pagaments internacionals i finançament comercial.

Conscient de l’important creixement del sector fintech, Districte Digital ha realitzat una aposta decidida per a promoure i impulsar aquest bootcamp online, amb l’objectiu d’atraure el millor talent, donant suport al desenvolupament del negoci tecnològic, perquè se sume així a l’ambiciós ecosistema d’innovació.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

El Districte Digital Virtual Bootcamp es desenvoluparà de 9.00 a 12.30 hores del 12 de juny. Arrancarà amb una obertura de caràcter institucional i a continuació es donarà pas a la presentació online de les propostes de projectes de cadascuna de les 20 startups.

Tot seguit, es durà a terme una taula redona en la qual prendran part els representants de les diferents institucions financeres, i finalment tots els participants tindran l’oportunitat d’interactuar amb les entitats financeres i startups per a conèixer-se entre ells, analitzar l’abast de l’activitat de cada startup, així com també les possibilitats d’implementació dels seus respectius models de negoci.

Programa del Districte Digital Virtual Bootcamp
12 juny 2020

9.00 h- Obertura institucional
9.15 h- Pitches (presentacions) de les 20 startups seleccionades
10.45 – Conversa interactiva entre les institucions financeres i les startups
11.15 – Descans i Networking
11.45- Pitches (presentacions) de les institucions financeres
12-12:30h- Tancament de l’esdeveniment i Networking