Alacant, dijous 21 de maig de 2020.- Districte Digital Comunitat Valenciana organitza els dies 4 i 5 de juny un curs de formació sobre “Com produir un curs online”, impartit per l’empresa instal·lada Claned Group Oy Ab, que abordarà els principis i eines per a aprendre a confeccionar i dissenyar cursos online. Durant el curs hi haurà sessions pràctiques, exemples i solucions per a poder fins i tot confeccionar la teua pròpia sessió online.

L’ensenyament en format online ha cobrat una especial rellevància en l’actual escenari post-COVID, que ha obligat i obligarà d’ara en avant a empreses i institucions acadèmiques a realitzar un esforç en matèria de digitalització, inversió i reciclatge del professorat.

En aquest context, Districte Digital –organisme dependent de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital que dirigeix Carolina Pascual–, ha inclòs en la seua oferta formativa una proposta que es presenta més necessària que mai, amb el curs per a aprendre “Com produir un curs online”, oferida per Claned Group OY Ab.

Fundada en 2013 en Hensinki, aquesta empresa està especialitzada a proporcionar tecnologia d’aprenentatge, eines i serveis a empreses i entitats per a permetre la transformació digital en l’aprenentatge. La seua plataforma d’aprenentatge es desenvolupa de manera contínua i compta amb actualitzacions en intervals curts de 3 setmanes.

Claned ofereix serveis relacionats a l’aprenentatge combinat i online per a ajudar a identificar els beneficis de l’aprenentatge en aquest format digital, dissenyar els seus processos d’aprenentatge, organitzar els seus cursos i fins a la producció de contingut de cursos en línia, tot això, combinat amb l’excel·lència finlandesa en educació i tecnologia.

Aquest webinar s’impartirà en llengua castellana al llarg de dues sessions, els dies 4 i 5 de juny, en horari de 9 a 14 hores. La presentació serà a càrrec de Kalle Mäkinen, Sènior Pedagogical Advisor de Claned Group. També inclourà una exposició de Q&A impartida pel president de Claned, Vesa Perälä.

El curs introduirà als participants en l’aprenentatge social en línia, el disseny de l’aprenentatge en línia, i els familiaritzarà amb aquesta temàtica a través d’una lliçó pràctica per a crear el seu propi “mini curs” i diversos exemples de cursos i d’una solució d’aprenentatge digital intel·ligent.

El programa del curs és el següent:

Dijous, 4 de juny 2020

• SESSIÓ I
-Descripció general del disseny d’aprenentatge
-Tutorial Cognitiu de cursos exemplars
-Scripting del curs

• SESSIÓ II
– KPIs del seu mini curs (tasca online)
– Claned compte i log in

Divendres, 5 de juny 2020

• SESSIÓ III
-Scripting del seu propi curs (tasca en Claned)
-Col·laboració social (tasca en Claned)

• SESSIÓ IV
– Preguntes
– Com aplicar en el seu treball

*La inscripció és gratuïta, prèvia inscripció en el següent enllaç: https://distritodigitalcv.es/agenda/. Una vegada realitzat el registre en l’esdeveniment, els participants rebran un email amb les instruccions per a poder connectar-se a la plataforma online i seguir la presentació.