Madrid, 2 de març de 2020.-El director general de Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV), Antonio Rodes, ha visitat aquest dilluns l’Ambaixada de Finlàndia a Espanya, amb seu a Madrid, per a reunir-se amb el seu titular, l’ambaixadora finlandesa Tiina Jortikka-Laitinen. Durant la trobada, Antonio Rodes ha presentat els detalls del projecte de Districte Digital Comunitat Valenciana, i ha destacat la notable presència i instal·lació de les empreses finlandeses en aquest ecosistema digital, i els acords que s’estan aconseguint amb entitats i companyies finlandeses, –entre ells l’acord aconseguit amb l’Agència Espacial Europea (AQUEIXA)–. Distrito Digital presenta su proyecto ante la Embajada de Finlandia
L’ambaixadora, per part seua, ha mostrat el seu interès pel desenvolupament de l’hub tecnològic i ha expressat la seua disposició de visitar en breu el Districte Digital.

Durant la trobada, Rodes a més ha incidit en l’estreta relació amb l’ecosistema innovador finlandès. Totes les parts han coincidit a manifestar el seu desig de continuar col·laborant i estrenyent els llaços, sobretot quant a les relacions comercials entre les empreses tecnològiques finlandeses i espanyoles, des de la perspectiva que Districte Digital Comunitat Valenciana és el lloc idoni perquè les empreses tecnològiques instal·len les seues sucursals i puguen obrir-se al mercat espanyol i fins i tot a l’iberoamericà.