• Aquesta activitat, la primera que Districte Digital organitza a Castelló, es realitzarà també enguany a València

Alacant, divendres 21 de febrer de 2020.- Districte Digital Comunitat Valenciana ha celebrat aquest dijous una Jornada dedicada a la tecnologia en el desenvolupament de les entitats esportives a la ciutat de Castelló, en la qual ha intervingut l’adjunt a Direcció de Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV), Rufino Selva, i la diputada d’Esports, Tania Baños, amb la participació de mig centenar d’entitats esportives, federacions i clubs.

Distrito Digital deporte Rufino Selva CastellónAquesta jornada, que ja es va desenvolupar a Alacant el mes de novembre passat, constitueix la primera activitat que Districte Digital organitza a Castelló, i per a això ha comptat amb la col·laboració de la Diputació Provincial de Castelló.

La sessió tècnica ha tingut un caràcter obert, i està especialment enfocada a entitats esportives, federacions, coordinadors, directius, professionals esportius, estudiants, entrenadors, tècnics, docents i altres agents interessats a millorar els processos de digitalització, organització i  procediments de gestió en les seues entitats.

Rufino Selva ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit d’assistència que aquesta sessió ha tingut a Castelló. “Hem incidit en els processos de digitalització de la gestió de les entitats esportives, atès que són un dels sectors amb major penetració en tota mena de capes socials”, ha indicat.

Al llarg de la trobada, s’ha “abordat com la digitalització pot afectar les seues estructures des de múltiples solucions i eines que les empreses i startups del nostre ecosistema en el Districte poden aportar-los”, ha afegit.Distrito Digital Castellón Deporte Rufino Selva

Així mateix, els participants han pogut conèixer de primera mà casos reals experimentats per clubs esportius xicotets i entitats esportives en competició nacional o centres i instal·lacions esportives.

En els pròxims mesos, Districte Digital organitzarà una jornada d’aquestes característiques també a la ciutat de València, en línia amb l’objectiu d’estendre l’activitat de l’ecosistema digital a tot el territori de la Comunitat Valenciana.