• Signatura d’un protocol d’adhesió entre totes dues entitats per a treballar conjuntament en la creació i consolidació de l’hub digital

 

Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV) i la consultora tecnològica i de serveis everis han signat aquest divendres 31 de gener un protocol d’adhesió per a estrènyer llaços i conjuminar esforços en la promoció i desenvolupament del projecte Districte Digital Comunitat Valenciana.

La signatura d’aquest acord ha estat presidida pel director de SPTCV Antonio Rodes i per nou director d’everis en la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia, Pedro Novella, els qui han coincidisc a destacar que la labor de totes dues iniciatives és “perfectament compatible per a sumar esforços”, perquè els seus objectius “són pràcticament idèntics”.

En tots dos casos, han assenyalat, la meta és “atraure inversió i talent” procedent de la nova economia i de les empreses digitals que en aquest moment s’estan desenvolupant i d’unes altres que es troben en un procés de deslocalització, tenint en compte a més que darrere de tots dos projectes hi ha una voluntat pública, de la Generalitat Valenciana.

Gràcies a l’acord formalitzat hui, tant Districte Digital com everis crearan sinergies amb empreses i institucions externes que vulguen iniciar col·laboracions i unir-se a l’hub digital que s’està generant. Amb això, es persegueix transformar la Comunitat Valenciana en una localització referent per a l’atracció i l’establiment d’empreses innovadores i tecnològiques.

SPTCV firma co

A més, l’objectiu és generar nou teixit empresarial que incremente l’ocupabilitat de personal qualificat; retenir el talent que es genera, fent que els seus professionals tinguen possibilitat de quedar-se en el nostre entorn i ajuden al creixement, la millora i la sostenibilitat d’un nou impuls de modernització, així com donar suport al desenvolupament de projectes d’innovació entre les empreses de Districte Digital.

D’igual manera, es pretén incrementar la competitivitat i internacionalització de les empreses madures, i desenvolupar un paquet de serveis que aglutine a empreses innovadores i/o de base tecnològica.

Gràcies a aquesta nova aliança, entre altres aspectes SPTCV podrà comptar amb el suport i participació en activitats i esdeveniments d’everis, tot això encaminat a afavorir i accelerar el procés de desenvolupament dels objectius de Districte Digital. Per part seua, la consultora tecnològica formarà part de la marca “Districte Digital”, i comptarà amb SPTCV per a donar visibilitat a la seua empresa, participant i col·laborant en l’àmplia varietat d’ofertes formatives, esdeveniments o jornades a realitzar pel Districte.

Amb més de 1.000 empleats en la seua seu d’Alacant, dedicada al desenvolupament de programari, ciberseguretat i IoT aplicat a sectors com a banca o assegurances, everis contínua apostant pel desenvolupament del talent especialitzat local i impulsant el creixement i la sostenibilitat del teixit econòmic regional.

Sobre everis an NTT DATA Company

everis an NTT DATA Company és una empresa de consultoria i outsourcing que abasta tots els sectors de l’àmbit econòmic. En l’últim exercici fiscal ha arribat a facturar prop d’1.43 milions d’euros, i compta amb una plantilla ja de 26.000 professionals repartits per Europa, USA i Llatinoamèrica.

everis aposta fermament pel talent, i el seu principal objectiu és aconseguir un alt rendiment professional gràcies al foment d’un context de llibertat responsable.