Districte Digital acull el major esdeveniment d’inversors i startups amb representants de 21 nacionalitats

Districte Digital ha acollit durant tres jornades el major esdeveniment d’inversors i startups a nivell internacional. Una cita en la qual han participat startups i fundadors de més de 21 nacionalitats. Una dada que mostra la importància d’aquesta convenció, que ha tingut com a objectiu assessorar les noves empreses perquè les seues idees de negoci i els seus productes puguen desenvolupar-se. En total, dènou ponents han donat resposta a importants qüestions, i han posat sobre la taula històries reals que han servit als que estan començant per a visualitzar possibles errors o equivocacions que han d’evitar-se a l’hora d’establir una línia de creixement empresarial. La trobada ‘SWG Getaway’, ha estat organitzat per Startup Wise Guys, una acceleradora i fons d’inversió dedicat a empreses en la seua fase inicial B2B.

A la cita han acudit 57 startups, provinents en la seua majoria dels països bàltics i Europa. Aquestes signatures han pogut gaudir d’un nodrit programa de ponències en el qual han destacat conceptes com el paper dels fundadors en signatures en diferents etapes de maduresa com SaaS, Fintech, Cybersecurity, Enterprise Programari entre altres. Durant la seua participació en aquest esdeveniment els assistents han buscat aliances i han oferit noves oportunitats de negoci tant per als inversors com per als socis corporatius; amb l’objectiu de buscar una via de futur perquè cadascuna de les seues línies de producte o serveis aconseguisquen l’objectiu que persegueixen. Però sens dubte, el més important ha sigut que els més de 145 participants han pogut conéixer de primera rage experiències a nivell empresarial i financer que els han permés aprendre d’allò que uns altres ja han consolidat amb fermesa després de diversos anys de treball, inversió i estratègia.

El director general de Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, Antonio Rodes, ha destacat durant la seua presentació “el gran potencial que el hub tecnològic té per a generar innovació i consolidar el nou model econòmic”. Rodes ha ressaltat “les grans qualitats que la Comunitat Valenciana posseeix a nivell turístic i de connexions, dos grans potencials que fan que Districte Digital es trobe situat en un lloc estratègic perquè moltes empreses, que estan instal·lades ací puguen establir connexions amb altres punts per a expandir les seues idees de negoci i els seus productes”. Ha ratificat que “aquest ecosistema empresarial és completament accessible, sobretot per a aquells que estan començant a desenvolupar-se i han apostat per la nova economia”.

2019-10-14T14:02:49+02:00Setembre 28th, 2019|