El pròxim 16 de novembre se celebrarà el major esdeveniment de desenvolupadors a la ciutat d’Alacant, DevFest Alicante 2019. El Districte Digital Comunitat Valenciana col·labora amb aquest esdeveniment, organitzat i impulsat per la comunitat de desenvolupadors alacantina Google Development Group (@GDG Alicante)

Devfest Alicante 2019. El evento de los desarrolladores.

DevFest són esdeveniments que Google organitza a tot el món, en els quals s’aborden múltiples tecnologies: Android, Firebase, Google Cloud Platfform, Web mòbil, Google Asistant, Flutter, etc., i que inclou sessions (workshops) amb ponents experts desenvolupadors de Google.

Per primera vegada a Alacant gaudirem durant un dia de les millors xarrades amb ponents del més alt nivell d’Espanya i Europa. La trobada serà en el saló d’actes de l’Aulari II de la Universitat d’Alacant i comptarem amb 400 assistents. Si ets desenvolupador, no et perdes aquesta oportunitat única per compartir amb la comunitat. T’esperem al #DevFestALC19!

Està previst que les inscripcions s’òbriguen el pròxim dia 6 d’octubre. Pots consultar tota la informació a en devfestalicante.com