Els dies 11 i 12 de setembre el Districte Digital de la Comunitat Valenciana col·labora amb la reunió internacional per a la reflexió del concepte de gènere UNITWIN Alicante Meeting, organitzada per la Universitat d’Alacant, la Universitat Llatina de Costa Rica i la Universitat Complutense de Madrid, dins del programa UNITWIN i de Càtedres UNESCO.

Unitwin-Alicante-Meeting

Es tracta d’un esdeveniment que inclou jornades formatives i de debat, en les quals rellevants ponents de procedència internacional aportaran les seues experiències i punts de vista sobre el concepte de gènere, la seua resignificació en diversos contextos i la seua relació amb els conceptes de Responsabilitat Social (RS), Responsabilitat Pública (RP), Responsabilitat Social Universitària (RSU), Responsabilitat Social Empresarial (RSE), Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i en general, Responsabilitat Social Organitzacional (RSO).

El Districte Digital està especialment implicat en els aspectes que es tractaran al llarg de la jornada del 12 de setembre, que són el desenvolupament de la dona a l’entorn de la ciència i la tecnologia, i les bones pràctiques per aconseguir la igualtat real per part d’empreses i institucions públiques.

Més informació i inscripcions a www.unitwinalc19.ua.es

En finalitzar la jornada del dijous 12 de setembre se celebrarà una espectacle solidari en benefici del programa de Reinserció de Dones de la Comunitat Valenciana