El Districte Digital de la Comunitat Valenciana organitza, en col·laboració amb la Asociación Nacional de Big Data y Analytics (ANBAN) i l’ITI (Instituto Tecnológico de Informática), la primera edició del AI Saturdays Valencia. Es trasllada així a València la iniciativa sense ànim de lucre promoguda per Saturdays.AI, que ja es va dur a terme amb gran èxit a Alacant el primer semestre d’aquest any.

L’objectiu de SATURDAYS.AI és capacitar els participants perquè aprenguen Intel·ligència Artificial de forma col·laborativa i basada en projectes, més enllà del camí de l’educació convencional. L’experiència d’aprenentatge s’estructura a través de 12 dissabtes en els quals els #AIFellows (estudiants), dirigits per facilitadores voluntaris, aprenen les tècniques més rellevants per construir productes reals potenciats per la intel·ligència artificial.
En 1a meitat del curs se segueix un enfocament de “code2learn”, on es realitzen exercicis per aprendre les bases del Machine Learning i el Deep Learning. La 2a meitat del curs, fins al dia de demostració, es desenvolupa la fase “build2learn”, on els #AIFellows construeixen un projecte amb impacte social usant IA de forma col·laborativa. Finalment, al DemoDay, es presenten els projectes d’Intel·ligència Artificial desenvolupats en un esdeveniment obert al públic.

L’únic requisit per poder accedir-hi és tenir coneixements de programació (Python) i familiaritat amb Àlgebra Lineal, per poder gaudir del curs. Les inscripcions i més informació estan disponibles en la Web bitl.ly/AIValencia