El 25 d’Octubre de 2019, Districte Digital de la Comunitat Valenciana reuneix per primera vegada les principals comunitats tècniques d’Alacant en un esdeveniment sense precedent, l’objectiu principal del qual és donar a conèixer a les empreses el talent tecnològic de la província i les possibilitats de col·laboració i formació. #ALCTechCommsDay

Cartel Reunión Alicante Tech Communities

 

La comunitat AgileAlicante, organitzadora de la conferència Agile Spain a Alacant, que l’any 2018 va comptar amb 800 assistents, és la principal col·laboradora de l’esdeveniment. Amb el seu suport, s’ha convocat a la majoria de les comunitats tècniques alacantines, professionals voluntaris, experts cadascun en un tema tècnic diferent, que utilitzen el seu temps lliure per a donar a conèixer el que saben i compartir experiències amb professionals afins a ells.
L’esdeveniment acollirà al voltant de 250 professionals i empreses tecnològiques i serà una ocasió idònia per a compartir coneixement. Les comunitats confirmades són:

 • Agile Alicante
 • AlcoiaComtatDevs
 • Alicante Frontend
 • ANBAN
 • BitUp
 • Cloud Levante
 • Databeers Alicante
 • GDG Alicante
 • Python Alicante
 • ReactAlicante
 • Software Craftsmanship Alicante
 • WordPress Alicante
 • Multitec UA

Durant el #TechCommsDay , que es desenvoluparà de 8:30 a 14:00 hores, cada comunitat tècnica tindrà l’oportunitat de donar-se a conèixer i d’oferir una xarrada sobre el tema al que es dedique. La temàtica de les xarrades serà prou transversal perquè s’ajuste als coneixements del professional tècnic mitjà, sense necessitat de tenir especialitats concretes per gaudir de l’esdeveniment i aprendre.

A més de la formació, l’esdeveniment serà una oportunitat única per realitzar networking i que tant treballadors com directius puguen conversar i establir llaços.

L’esdeveniment és obert al públic i d’assistència gratuïta. La Web d’inscripció a l’esdeveniment estarà activa a partir del mes de setembre a la Web de Districte Digital, apartat d’agenda.