Districte Digital continua la seua ronda de contactes per a impulsar aquest projecte que té com a objectiu convertir-se en un referent del nou model econòmic. En aquesta ocasió, el hub tecnològic ha rebut en les seues instal·lacions al president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i alcalde d’Elda, Rubén Alfaro i a l’edil de Modernització de l’Ajuntament d’Elda, Jesús Sellés, els qui han mantingut una reunió amb el director general de Societat Projectes Temàtics, Antonio Rodes qui ha explicat en profunditat la dimensió del projecte. Ha aprofitat l’ocasió per a desgranar tots els ingredients que conformen Districte Digital, les seues instal·lacions, les empreses instal·lades, els serveis que s’ofereixen i els objectius que la Generalitat Valenciana té amb la seua posada en marxa en la Comunitat Valenciana.

Amb aquesta trobada totes dues entitats inicien una col·laboració per a establir noves estratègies que beneficien tant a les empreses instal·lades com als municipis i institucions que conformen l’autonomia. Districte Digital i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies volen posar en marxa una línia de treball perquè les mercantils que ja es troben instal·lades en algunes de les seues seus, i les que formaran part en un futur pròxim del projecte, puguen extrapolar la seua activitat, així com la seua formació o serveis als consistoris, mancomunitats o altres institucions que formen part de la FVMP.

D’altra banda, també han posat de manifest la necessitat d’apostar per la formació especialitzada per a impulsar la implantació de Districte Digital en la Comunitat Valenciana. Tots dos han estat d’acord que cal ampliar l’oferta, promocionar els estudis relacionats amb la tecnologia i la innovació i d’aquesta forma poder augmentar la pedrera professional perquè les empreses que s’allotgen en el hub tecnològic i puguen demandar ús de la pròpia autonomia. Un propòsit en el qual s’ha de treballar i que és una de les principals garanties perquè aquesta idea que mira cap al nou model econòmic i vol que la Comunitat es convertisca en un lloc de referència en innovació i tecnologia.

El director general de SPTCV, Antonio Rodes ha indicat que “ramificar el Districte Digital i fer partícips a tots els ajuntaments i institucions és un dels nostres grans propòsits, volem que tothom conega el projecte i participe d’ell perquè aconseguisca la magnitud que el Consell que lidera el president Puig ha plantejat”. Ha afegit que “la FVMP és un element clau per a aquesta difusió i per això aquesta col·laboració és un gran pas per a totes dues entitats”.

Per part seua, Rubén Alfaro ha destacat les excel·lents instal·lacions del Districte Digital i les enormes possibilitats que pot oferir a tots els ajuntaments i mancomunitats de la província d’Alacant i de tota la Comunitat”.